FULL FLØRT

Jeg har opp gjennom min singeltilværelse fått høre mange alternative begrunnelser på hvorfor jeg er singel. Helt uten at jeg har bedt om det.

Gifteknivende hjelpere kommer uoppfordret og sier «Du er for kritisk! At han går i Ed Hardy og satt inne noen måneder, betyr ikke at han ikke er en grei kar». Eller «bare fordi han er 15 år eldre enn deg, har hønsefarm og fire barn, betyr ikke det at dere ikke har mye til felles». Eh, neida.

En av gjengangerforklaringene er altså at jeg ikke er åpen for å vurdere det som kommer min vei. Sist helg sverget jeg derfor på at jeg som et sosial eksperiment skulle være åpen for flørting om noe kom snublende. Eneste problemet var at det var nettopp det det gjorde.

Vi hadde rukket å være på dansegulvet hele fem minutter da jeg plutselig kjente en sviende smerte i skulderen og mistet balansen. Da jeg gjenvant den, så jeg en fyr der slaget kom fra.

Han var høy, mørk og kjekk. Og så ut som han støttet det svømmende hodet sitt på ølglasset han tviholdt i. Da han blunket til meg med det ene øyet var det så vidt han fikk øyenlokket opp igjen.

«Husk: Vær åpen!», hvisket venninnen min. Så jeg smilte til svingstangen mens vi fortsatte dansingen. Og ganske snart slang han ut knyttneven igjen. Til å være så full var han imponerende treffsikker. Men kraftberegningen var ikke like god der han landet neven tungt på punktet som lammer armen. Denne gangen klarte jeg å holde meg på beina, men ikke å smile da han trakk munnviken opp i noe som lignet en krysning av smil og trutmunn og igjen blunket i sakte film. Før han tok en slurk av ølen som så rant nedover haken hans.

Jeg fikk medhør i å flytte oss fra Casanova à la Muhammed Ali. Da kom Casanova à la St. Anger. Han stilte seg småsvaiende rett foran meg og stirret med et strengt blikk som umiddelbart minnet om drapsmetoden i «Menn som stirrer på geiter». Etter et par dult i armen fra venninnene, sa jeg likevel hei. Han stirret bare stumt tilbake, fortsatt med dyp sinnarynke.

To anstrengte minutter senere fikk jeg medhold fra venninnene i å gå hjem. De beklaget at ikke noe godt hadde kommet ut av eksperimentet. Jeg derimot, var godt fornøyd med utbyttet. Vi spiste jo kebab på veien hjem og assosiasjonen til geiter fikk meg til å lage fårikål dagen etter.

Men kravet for eventuelle fremtidige eksperimenter er nå skjerpet til å ekskludere det som kommer snublende.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

96 kommentarer

 1. Herregud, tror vi snakker max uflaks her egentlig… :P For noen typer!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Nymph - 8. oktober, 2010 at 10:26
 2. Du skriver så bra, selvironisk og underholdende!
  Må si jeg skammer meg over eget kjønn når jeg leser om den berusede “Muhammed Ali.”
  Fortsett det gode skrivearbeidet, det er garantert mange som er enig med meg i det!
  Og det er ikke så aller verst å være single; er det selv på 4. året!
  Mvh
  Hallgeir

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Hallgeir Gisleberg - 8. oktober, 2010 at 10:51
 3. he he he… lurer på om ikke vi møtte på samma fyr…

  Det er KUN sånne idioter som oppsøker meg ute på byen i hvertfall.
  Kul blogg, forresten.. Du treffer spiker’n på hue hver gang!

  Hilsen med-singel.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Birgitte - 8. oktober, 2010 at 10:52
 4. Kanskje på tide på oppsøke noen selv på byen da? Ekke alltid det er de mest ålreite typene som ivrig oppsøker.. Ofte er de brautende og alt for selvgode :)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Chris - 8. oktober, 2010 at 11:03
 5. hahahaha
  og så blir du kallt kresen???
  hmmm, lurer på hvorfor vi evig single forblir evig single…..
  tihi
  + byen er ikke plassen å møte en potensiell type/dame.. der møter en som oftest bare one night stands…

  Morsom blogg!!!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Me - 8. oktober, 2010 at 11:06
 6. HA HA HA HA HA HA!!!
  DERFOR går man på byen kun for å danse. (hvis man i det hele tatt får danset i fred da…) Og så får man håpe man møter en normal kar ett annet sted!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Cecilie - 8. oktober, 2010 at 11:06
 7. Du er bare helt rå på å skrive! Norges egen Carrie- Hurra! Jeg er forresten like singel som deg, og like fornøyd med det:) Gud forby!;) Keep up the good work!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Izzie - 8. oktober, 2010 at 11:15
 8. Jeg hadde klinket tilbake.. Enkelt og greit..

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Darunia - 8. oktober, 2010 at 11:22
 9. Uff, pinlig å være mann av og til-særlig siden jeg må innrømme at dette “var meg” i mange år også…. heldigvis har jeg lært å holde meg til øl og drikke fornuftig-noe som gir både bedre lørdager og søndager….

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Metallian - 8. oktober, 2010 at 11:26
 10. Hva med å oppsøke personer du kanskje liker selv da? De som ikke er så fulle at de nesten ikke klarer å gå. Du MÅ ikke vente på at noen sjekker opp DEG.
  Har flere single jentevenner og de kommer til å forbli single for evig og alltid tror jeg. De sitter å venter på mr.perfect og det har de gjort de siste 15 årene.

  Om du faktisk er ute etter å finne en kjæreste. Hva med å oppsøke andre miljøer på fritiden. Har du noen interesser? Liker du sport (sykkel, langrenn, innebandy, what ever), meld deg inn i en klubb og møt opp på trening. Bli med på kurs som kan interessere deg osv. Mulighetene er mange! Den beste er definitivt ikke by-sjekking.

  Noe sier meg at du har hørt dette før og kommer til å svare at dette ikke er noe for deg. =)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  kenneth - 8. oktober, 2010 at 11:34
 11. Kenneth og Chris: Ja, det stemmer det. Hørt det der før. Og om jeg hadde vært på utkikk hadde jeg selvfølgelig oppsøkt noen selv – noen som både kunne stå oppreist og snakke. Men poenget er at jeg p.t. ikke er på leit – jeg gikk bare med på å være åpen en kveld for å blidgjøre/prove my point til venninne mine som stadig maser om at jeg ikke må være så kritisk.
  Ellers er jeg helt enig i at om man vil ha noe, må man jobbe for det selv. Nytter ikke å sitte og vente på at den store kjærleiken skal banke på døra di. Det gjør altså ikke jeg.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Ingvill Dybfest Dahl - 8. oktober, 2010 at 11:41
 12. Finns det par i dag under 50 som ikke har truffet hverandre i fylla? Jeg kjenner hvertfall ingen.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Duck Manson - 8. oktober, 2010 at 11:56
 13. HAHA. Fantastisk! Skal prøve å huske på at det å “kline til dama” eller “stirre henne olmt i senk” ikke er å satse på. Takk skarru ha ;)

  Evig singel!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  marius - 8. oktober, 2010 at 12:07
 14. Innholdet i historien er god, godt fortalt, men sannhetsgehalten er lik null. – Og jeg vet det!

  Du skriver mye bra, -mye tankespinn, og det skaper litt angasjement.
  Lykke til videre ….

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Vulpert - 8. oktober, 2010 at 12:11
 15. Jeg drikker svært sjelden fordi jeg trener mye og ønsker best mulig resultater. Ser ikke helt poenget heller. Jeg snakker ofte med damer på byen og har veldig god erfaring med å gjøre dette i edru tilstand. Har jo også bilen parkert rett utenfor og har mulighet til å kjøre den jeg møter hjem etterpå ;-) .

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Stian - 8. oktober, 2010 at 12:17
 16. Naar jeg naa leser svar og kommentarer, skjoenner jeg at det er mennesker som trenger “andres opplevelser, erfaringer, kunnskap etc.”, -les en roman og droem deg bort – men hverdagen har en klo om deg, uansett!
  Oensker deg og alle en god hoest, og en ikke for hard vinter.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Vulpert - 8. oktober, 2010 at 12:30
 17. Vulpert: Normalt er det en del fiksjon i mine innlegg, men dette er det mest autentiske jeg har skrevet – noe jeg har tre venninner som kan vitne om. Uten at sannhetsgehalten er et stort poeng.
  Jeg tror forøvrig vi alle trenger “andres historier” mens vi leter etter en gjenklang i oss selv – ellers hadde det ikke vært mange som så film, leste bøker eller blogger.
  God høst tilbake!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Ingvill Dybfest Dahl - 8. oktober, 2010 at 12:30
 18. Kjenner meg veldig godt igjen i det du skriver, og har begynt å følge bloggen din fast. Du forteller på en måte som treffer mange, tror jeg, ironisk og spydig på en positiv måte. Selv om jeg ikke er på leit selv, skriver jeg mye og jaktmetoder i min egen blogg http://pikkogpingler.blogg.no/. Fortsett og skriv!:)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Pikk og pingler - 8. oktober, 2010 at 12:41
 19. Hehe…. Må si jeg kjenner igjen typene du var borti. Tror det faktisk er endel av de rundt i verden.
  Men jeg må si at dine 3 venninner har jo et poeng at du må være åpen.
  Var ikke på leit da jeg møtte kjæresten min etter 9 (!?!) år som singel, men hadde kommet til konklusjon (etter disse 9 årene) at jeg kan jo alltids være åpen.
  Selvsagt skal du være litt kritisk på hva som kommer din vei. Det første er ikke alltid det beste.
  Men fortsett og skriv bloggen din. Den er morsom å lese. :)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Susa - 8. oktober, 2010 at 13:16
 20. Har lest din blogg noen ganger,det du serverer er tåpelige historier som kun går hjem hos folk med et like tåpelig liv som deg selv.Skal dette liksom være morsomt eller fenge noen?

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Bjørn Wahl - 8. oktober, 2010 at 13:24
 21. Bjørn Wahl: Siden du skriver surmagede innlegg hver gang, foreslår jeg at du slutter å lese bloggen min. Da unngår du både irritasjon og potensielt magesår.
  Som jeg har forklart før skriver jeg denne bloggen på oppdrag fra arbeidsgiver. Og grunnen til at den ble videreført er at mellom 25-35 000 besøker den hver helg den legges ut. Fra kommentarene å dømme, vil jeg tolke det slik at den både fenger og irriterer.
  Ta en sinktablett og ha en god helg!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Ingvill Dybfest Dahl - 8. oktober, 2010 at 13:28
 22. Helt fantastisk skrevet, ler så jeg griner :)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Sianno - 8. oktober, 2010 at 13:29
 23. Utrolig bra blogg som du har her, Ingvill!

  Det er nok mange som kan kjenne seg igjen uansett kjønn og kjærlighetslivet kan definitivt være en komplisert greie :) .

  En god latter forlenger livet sies det, og du er absolutt en viktig bidragsyter i så måte.

  Kai

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Kai - 8. oktober, 2010 at 14:05
 24. Fantastisk :) :) Nok ett eksempel på hvor enkle en god del norske menn kan være. Sorry gutter … og de som mener at det saliggjørende er å oppsøke arenaer hvor man kan tenkes å møte menn. Jada, gjør det hele tiden, er aktiv innen sport, masse på ski (og i de miljøene er det jo 75% gutter) Men det hjelper fint lite, når gutta er flinkest til å drikke seg dritings og tror det er supersjarmerende og slå jenter (var det ikke det de gjorde i barnehagen) Eller som jeg opplevde ………..Stå 2 cm fra nesetippen min og brøle. Litt usikker på om mannen hadde tenkt på å dra meg hjem til hulen sin etter hestehalen eller om han bare på en merkelig måte ønsket kontakt ;) Til og med gutter fra andre land lurer på “hva det er” med de norske mennene. Dette spørsmålet har jeg fått mange ganger fra engelskmenn, dansker og svensker når jeg reiser i alpene. Skjerp dere gutter, drikk litt mindre, vær litt mer gentle så skal dere se at alt blir så mye bedre ………og i tillegg må norske jenter lære seg til å være litt mer feminine, la gutta åpne døren, dra ut stolen og vær søt å si takk når de gjør det, det koster jo så lite :)

  Tusen takk for en fantastisk blogg, digger betraktningene dine, lett å kjenne seg igjen. Keep it up girl :)

  Hilsen single, til den rette gentlemannen krysser min vei

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Modesty - 8. oktober, 2010 at 14:13
 25. har sluttet og gå på byen sjøl pga at alt det jeg ser er sjanglete kvinnfolk (og mannfolk men det sier seg sjøl tror jeg).Uansett så holder jeg meg langt unna kvinnfolka for det verste jeg vet er når de griner for ingenting eller er kranglevoren.Ja jeg vet at grunnen er at de har drekki og at de kan være grei edru men det får no være måte på synes jeg.Hva er så morro og gå ut for så og ikke huske en eneste ting dagen der på?vel jeg vet ikke.Uansett så ville jeg ikke ha dated ei kvinnfolk som ikke klarer og styre alkoholnivået.Dette være sagt kjempe blogg synes jeg og jeg er helt enig med deg når du sier * Bjørn Wahl: Siden du skriver surmagede innlegg hver gang, foreslår jeg at du slutter å lese bloggen min. Da unngår du både irritasjon og potensielt magesår. * fortsett med de gode bloggene dine.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Lars37 - 8. oktober, 2010 at 14:17
 26. Sjekketriks nr. 1 for gutter i 1.klasse på barneskolen er vel å dra til jentene, det, så her har du vært utsatt for en god gammel metode. Jaddagitt!

  Livet som singel er herlig!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Line - 8. oktober, 2010 at 14:39
 27. må vel være lov å være drita innimellom! har ramla utpå et par ganger selv jeg, lenge siden nå. Uansett alltid hatt det moro, og som kjent.. en god latter forlenger livet

  Bra blogg det her :-) første gang jeg har lest noe av deg

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  thomas - 8. oktober, 2010 at 14:47
 28. Jeg er enig med Modesty.
  Norske menn må bli mer “gentlemen” og kvinner må tillate at men gjør ting for dem og være litt mer feminine. og slutte å forlange ting!
  Jeg vet at ved d.d. så er “likestilling” tingen… men det er godt å føle seg som en dame og at en mann holder døren og gjør sånne små ting som gjør at en føler seg litt spesiell..

  Er og enig i kommentarene om både menn og kvinner som drikker FOR mye på byen. Ikke bra å se på i det hele tatt..
  Men jeg må inrømme at når jeg drikker går det en del alkohol, men jeg slutter å drikke før jeg sjangler og snubbler… går heller ikke på byen…
  og griner heller ikke..
  ha det morsomt og danse!!!!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Me - 8. oktober, 2010 at 14:47
 29. Svar til “Line”:

  ha ha ha… sant det! De damene jeg var interessert i på barneskolen ble ofte dynktet i snøen på vei hjem i fra skolen, og på sommeren fikk de ofte en ball eller noe planta rett i panna. Det var kjærlighetserklæring det!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  thomas - 8. oktober, 2010 at 14:58
 30. Du har møtt den klassiske brøleapemannen. Han som slår eller brøler for å kamuflere hvem han egentlig er. Han var kanskje nummer en på barne- / ungdomsskolen og er kjekk utenpå. For min del synes jeg vi kunne hatt en vegg å spikre opp slik menn på med navnelapper som f.eks: slagmannen, psykopaten, voldsmannen, voldtektskaren, mr. hensynsløs, herr tøff utenpå, den ekle sjefen, herr pengegrisk osv. I oppveksten måtte jeg dukke hver gang en av disse brøleapene fysisk eller verbalt slo. Resultatet var at jeg ble smartere og de ble dummere. I godt voksen alder har jeg siden møtt disse mennene, og trøst deg med at de nå er samfunnet sine tapere enten de har 0 eller millioner på konto.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Luftmannen - 8. oktober, 2010 at 15:35
 31. Takker for svar fra deg,hadde ikke ventet meg noe mere.
  Men det lille du fikk skrevet bare understreker fakta av hva jeg mente!!
  Ha en god helg og lykke til med “jobben”.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Bjørn Wahl - 8. oktober, 2010 at 15:40
 32. Jeg syns ikke en full fyr beviser ditt poeng om at alle menn på byen er sånn. Det er mange hyggelig og oppegående mannfolk der ute også, men det virker som at du bare ikke har møtt dem enda.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Eddie - 8. oktober, 2010 at 15:51
 33. Eddie: Jeg verken mener eller har sagt at ALLE menn på byen er sånn. For all del, mange damer er da like ille eller verre. Dette er bare én lørdags beretning. Poenget mitt er at det må være lov å være skeptisk om man ikke er på utkikk.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Ingvill Dybfest Dahl - 8. oktober, 2010 at 15:55
 34. flott inlegg… Selv om jeg ikke er så mye på by´n lenger kan jeg kjenne meg selv med tanke på dritings fra de yngre dager.
  Men ikke for at jeg ikke er dritings nå om dagen, når jeg eventuelt er på by´n i disse dager heller.
  Eneste forskjellen er at selv om jeg er dritings, så er sjekking d siste som er i tankene mine. Å prøve å finne en dame på byen ødelegger liksom hele byturen.
  Jeg vil heller ha d morro.Om d går på andres, eller min egen bekostning får heller være, så lenge jeg koser meg.
  Jeg er en typisk brøleape, og stolt av d :D

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Elling - 8. oktober, 2010 at 16:05
 35. jeg regner med at du vet at fårikål lages av får,og ikke geiter..

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  jaja - 8. oktober, 2010 at 16:07
 36. Jaja: Ja, det vet jeg. Men en ASSOSIASJON mellom geit og sau kan man få likevel.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Ingvill Dybfest Dahl - 8. oktober, 2010 at 16:14
 37. Läser ofta din blogg med mycket nöje och känner igen fenomenen från min ungdom (vilken, som du förstår, inföll under stenåldern). Jag ville bara berätta att min son, som nu jobbar i Oslo, berättade att han bevittnat precis en sådan scen som du beskriver, fast tvärtom… Inte bara ett kvinnligt problem att bli raggat på! Ha en trevlig höst!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  konrad gunnarsson - 8. oktober, 2010 at 17:08
 38. Og FREMDELES er det noen som ikke fatter hvorfor sånne machogutter ikke drar damer. Snodig.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  MetteO - 8. oktober, 2010 at 17:10
 39. Fantastisk morsomt skrevet :)
  Helt greit å være åpen. Det kan faktisk hende man snubler over sitt livs utkårede ved rene slumpetreff også, i stedet for å oppsøke de rene “kjøttmarkedene” på byen. Det kan jeg selv underskrive på ;)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Terje - 8. oktober, 2010 at 17:30
 40. Igjen,-en praktfull og morsom historie fra singeltilværelsen.-At dette virkelig har skjedd, er da overhode ikke noe å betvile!!! Ble selv brølt så inni granskauen høyt inn i øret en gang (av en dritafull kar på sjekker`n…), at jeg hadde tinnitus i 2 uker etterpå. Eller hva med han som flekka av seg bukse&truse på dansegulvet, og ble kasta ut av utestedet pga blotting!!! Ja, det er jo bare å le av det i ettertid,-men det er vel ingen tvil om at noen menn burde holde seg langt unna damer når alkoholinntaket er for stort!!!

  I Høiaktelse

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Xenia - 8. oktober, 2010 at 18:26
 41. Jeg regner med at hvis du faktisk hadde møtt karer du likte hadde det blitt utelatt det fra bloggen. Blir selvsagt en humoristisk blogg, men fortsatt veldig ensidig. Faktisk på grensen til ufin mot alle karer der ute.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Niederhoffer - 8. oktober, 2010 at 18:37
 42. Kan det bli mer verdiløst enn dette ? Kan ikke du bare være singel og holde kjeft ? Jeg er selv singel, gutt, og har det helt supert. Hvem gidder å lese denne bloggen ? det kan jeg ikke fatte. Vi med litt IQ leser jo bøker og bruker kun internett for wikipedia og tv-guide. Eneste grunnen til at jeg klikket inn hit, var et bilde av ei pulbar dame. La meg si følgende: Jeg går på byen for å drikke meg full, det er mentalhygienisk for en person som jobber 80+ i uken og er ute etter å utdanne seg og tilegne seg kunnskap. Forøvrig burde flere være det, og færre være interesset i å lese piss som dette. Jeg skjønner jo at mennesker er dyr og enkle vesener, men dette er jo helt meningsløst. Hvorfor ? Fordi vi lever alle våre egne liv. Vi forholder oss til samfunnets regler og lover, men vi trenger ikke følge normer og trender. Fuck det, ta ansvar, gjør noe for fan. Jeg er så drita lei sånne elendige blogger om svada ditt og svada datt. Legg ned hele driten. Hvem faen bryr seg om dine tragiske byturer ? Ikke jeg. Dette er mitt første og siste innlegg på noe ufaglig forum på internett. Mennesker er skapt for omgang der ute i det virkelige liv, sosialt, seksuelt og whatever. At du treffer på overberusede gutter ute, what a shock, jeg er alltid drita ute, men jeg vet jo at jeg aldri får ståkuk når jeg er full, ergo legger jeg aldri an på jenter da heller. Noen ting er bare så inderlig opplagte at jeg blir helt oppgitt…

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Adolf - 8. oktober, 2010 at 20:23
 43. vel, jeg har så og si slutta å gå på byen, for jeg er lei av å bli avvist. Hele greia er et spill for den som er modig nok til å bare prøve og prøve og prøve. :P Men som alle andre, så har jeg føleleser også, er kjenner det blir tyngre og tyngre å bli avvist som jeg alltid gjør.

  Hvorfor det er slik, er et mysterium for meg, men sånn er det bare. Jeg har slutta å lete iallefall.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Dråpe - 8. oktober, 2010 at 21:32
 44. Ehm… jeg tror du har misforstått noe… man slutter ikke å være singel selv om man blir snublet over av en mann med munnlekkasjer og stivt fylleblikk som utpå kvelden anser enhver av motsatt kjønn for å være passende kjøttomslag… for en natt…

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Cecilia - 8. oktober, 2010 at 22:12
 45. Haha.. Bysjekking ender ofte som morsomme historier dagen derpå.
  Husker jeg hadde en knall kveld i fjor. Nr. 1 setter seg ned ved siden av meg, jeg spør om han har det bra, og han svarer at han i grunn ikke har det. Han går hos psykolog for “dem mener jeg er gæærn”, for jeg banker opp gutter hele tiden. Ehhh… javel.. fint… ehm… jeg må på do jeg…
  Og nr. 2 tok ikke nei for et nei, han klenget og tok på rumpa og puppene mine selv om jeg sa det ikke var greit. og han prøvde å gå inn på do sammen med meg, presset seg frem hvoren jeg var. Oh yeah..
  Noe som skulle være en koselig tur på byn med venninner endte opp med å bli en kveld med mye irritasjon og aggresjon.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Camilla - 8. oktober, 2010 at 23:28
 46. Hmh.. arti historie. Mitt “problem” er at jeg ser yngre ut enn jeg er så de få gangene jeg er ute er det menn rundt og under 30 som prøver seg helt til jeg forteller som sant er de kan legge på 14-15 år så ser de forbauset ut og kanskje de syns det er flaut..men skulle jeg hatt et skilt da el? liker jo å danse og liker både rock samt ny “kommersiell” musikk synes fasktisk det er mye bra derfor kan jeg jo ikke gå på steder for eldre folk dvs der kommer jeg ikke inn heller..ble stoppa engang det var jo en morsom historie..jaja men er singel og usikker på hvor man skal treffe noen kjekke karer i 40-årene eller driver de å skifter bleier el liker de best yngre jenter som liker å få det de peker på? hmh..bare lurer–
  Ha en fin høst!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Krølla - 9. oktober, 2010 at 00:08
 47. jeg er så enig med deg. Har vært gjennom min del av håpløse tilfeller. Nå er jeg dessverre gift med et annet. Jeg skjønner ikke hvorfor man skal være i et forhold eller gift når den andre har null forståelse for hvem man er, hva man føler og hva man tenker. Det er så utrolig mange håpløse menn.Og ja, jeg angrer bittert på at jeg giftet meg.
  Hilsen snart singel (heldigvis) og for evig singel når jeg kommer så langt

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  alina - 9. oktober, 2010 at 00:37
 48. Herregud.
  Du kan bare sende en mail og date meg. Jeg krever ingen forpliktelser, og liker generelt jente ting.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  nn - 9. oktober, 2010 at 03:51
 49. Cecilia: Jeg tror du har misforstått noe. Jeg tror selvfølgelig ikke man slutter å være singel etter én patetisk sjekkeepisode. Og har heller ikke skrevet det.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Ingvill Dybfest Dahl - 9. oktober, 2010 at 06:12
 50. Niederhoffer: Der er jeg uenig. Dette er én, reell episode. Ingen kommentar om menn generelt.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Ingvill Dybfest Dahl - 9. oktober, 2010 at 06:14
 51. Konrad Gunnarson: Så hyggelig at du leser og kjenner deg igjen! Jeg tror på at en motsatt situasjon er like logisk.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Ingvill Dybfest Dahl - 9. oktober, 2010 at 06:15
 52. Har du noen gang provd en tronder da?

  Noen av oss er ogsa kun skapt for bare a ha elskere eller elskerinner…

  Spessielt vi som har faatt et alt for stort ego og ikke har noen plass i livet enn noen andre enn oss selv.

  Og det er vel lov til det.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Stdevil - 9. oktober, 2010 at 09:09
 53. hei du.
  er aldri lett det med å finne ny person inn i sitt liv.
  når man var under 30 så trengte du ikke å tenke på hele pakken man får.
  i dag må man faktisk tenke flere deler før man involverer seg.
  bruke god tid, ta feiling med et smil
  det gjør jeg.
  er en som er åpen for å bli godt kjent med ei go jente, dømmer ikke på forhånd og eneste krav at a er seg selv.
  husk det er så viktig å være seg selv for er man ikke blir man avkledd ganske fort på første møte med person fra nettet.
  de som kommer med særskilte komentarer, ja det er personer som faktisk ikke er single eller de jobber så mye at de ser ikke oss foran dagslyset som kommer inn i deres liv.
  alkohol bør man ikke bruke for mye av når man skal treffe den nye personen i sitt liv for den kan gi feil info om deg som person.
  selv drikker jeg alltid med måte og vil heller være beruset på kjærlighet og gohet en alkohol og annet stoff.
  livet er herlig , åpne øya det finnes så mange gode karer der ute jenter.
  en singel kar tør ikke si mye dritt til deg fordi han vet at han blir avvist, men den som er opptatt fint kan gjøre det som en lek.
  er en fyr som bor ved gjøvik.
  sporty og gla i livet.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Harald - 9. oktober, 2010 at 11:05
 54. hei du.
  er aldri lett det med å finne ny person inn i sitt liv.
  når man var under 30 så trengte du ikke å tenke på hele pakken man får.
  i dag må man faktisk tenke flere deler før man involverer seg.
  bruke god tid, ta feiling med et smil
  det gjør jeg.
  er en som er åpen for å bli godt kjent med ei go jente, dømmer ikke på forhånd og eneste krav at a er seg selv.
  husk det er så viktig å være seg selv for er man ikke blir man avkledd ganske fort på første møte med person fra nettet.
  de som kommer med særskilte komentarer, ja det er personer som faktisk ikke er single eller de jobber så mye at de ser ikke oss foran dagslyset som kommer inn i deres liv.
  alkohol bør man ikke bruke for mye av når man skal treffe den nye personen i sitt liv for den kan gi feil info om deg som person.
  selv drikker jeg alltid med måte og vil heller være beruset på kjærlighet og gohet en alkohol og annet stoff.
  livet er herlig , åpne øya det finnes så mange gode karer der ute jenter.
  en singel kar tør ikke si mye dritt til deg fordi han vet at han blir avvist, men den som er opptatt fint kan gjøre det som en lek.
  er en fyr som bor ved gjøvik.
  sporty og gla i livet.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Harald - 9. oktober, 2010 at 11:05
 55. Jeg blir fortsatt så fantastisk facinert over at så mange blir så innihampen provosert av innleggene dine…
  Hva i dette innlegget er provoserende? En historie om hvordan en bytur endte…

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Camilla - 9. oktober, 2010 at 11:20
 56. En kveld på byen akkompagnert av alkohol og desperate single personer er vel ikke den settingen man bør ha høyest forventninger til når det gjelder å finne en “make”.. Du skal ha full kontroll og være skjerpet når du “sjekker”! De færreste blir det med alkohol innabords. Ikke bry deg om dissa forståsegpåerne og gjør heller som du sikkert allerede har tenkt: ikke tenk på det så kommer “han” når du minst aner det! Du har god tid:-)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Geir - 9. oktober, 2010 at 12:14
 57. hate blogs, lese aldri blogs og ser dumt på de fleste vennene mine så drive me sånnt

  men denne bloggen e heilt sjef! kongegreier

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  jens! - 9. oktober, 2010 at 12:22
 58. Ingvild du Ingvild

  Jeg liker måten du skriver på. Det jeg ikke liker er fokuset på negative hendelser, fordi det ligner mitt eget. Og må krype til korset å si at jeg også er singel. Og jeg tror noe svaret på det er at jeg er en veldig tenkende person, som kan hemme evnen til at ting skal skje med singeltilværelsen. Om det gjelder deg skal jeg ikke svare på, men du er mye refleksjon i dine tekster, som gjenspeiler et godt hode :)

  Takk for at du har en så fin blogg

  Med vennlig hilsen X

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Kjetil - 9. oktober, 2010 at 12:22
 59. Jeg blir ikke provosert over innlegg :) Men, jeg blir provosert når det blir brukt et stigma på at alle “norske menn” er slik. Det er eneste grunn til mitt svar:
  Lei småjenter som ytrer seg om slik uten å vite hva de snakker om. “Norske damer” er vel ikke så himla mye å skryte av de heller, dersom jeg velger å drar alle under en kam.
  Men takk og lov er ikke alle slik, derfor så utelukker jeg stigma “norske kvinner”. Men, ja. Alkoholen råder i dette landet i stor grad, tror vel egentlig faktisk jentene drikker like så vel mye som gutta, om ikke mer. For de som har behov for stimulansene. Og den gringoen som fortalte den ene jenta her “hva er det med norske menn”, vel jenta mi. Han sa det vel sannsynligvis for å hevde seg selv. Og få ei stjerne hos en ung naiv pike. Eller av andre grunner. Maskulin til jeg dør! Men, ikke sett meg i bås. Heller ikke mine medbrødre. Lenge leve Norge! Vid ut synet deres.. smårips.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Guttebassen - 9. oktober, 2010 at 12:59
 60. Morsomt skrevet, igjen:-)

  Ble en gang forsøkt sjekket opp med setningen “Hei, jeg heter Truls og når pappa dør så arver jeg sju millioner!”

  Jadda…

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Ella - 9. oktober, 2010 at 13:40
 61. Ja, du er morsom som alltid:-)) Ler så jeg griner både av bloggen din og div kommentarer du får :-) )

  Min aldersgruppe av menn flakser forbi med lynets hastighet i marka, på sykkel, eller trener vilt til Birken i alle former, er på vei opp mot en topp et sted, eller/og sitter med 5 profiler på nett med laptopen i fanget og leter etter “spenning”. Er driiiiitspennende….hahahahah

  Hilsen eks-writella (sletta bloggen min)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Marie - 9. oktober, 2010 at 13:54
 62. Hei, liker bloggen din og kjenner meg igjen i mye av det du skriver om bortsett fra at jeg, i motsetning til deg, gjerne vil finne the one and only…:-) Du skriver bra med mye humor en touch av selvironi. I like! Keep up with the good work!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  solsikke - 9. oktober, 2010 at 14:03
 63. Hvordan ser du ut da Bjørn Wahl? Du har jo ikke bilde en gang!?! Gå og furt en annen plass!

  Bloggen er superbra skrevet, og tenk hvor gøy det hadde vært med tv-versjonen :) Keep up the good work Ingvill!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Stina - 9. oktober, 2010 at 15:15
 64. Må forøvrig si det var et veldig dristig “sosialt eksperiment”. Og sjenerøst ikke minst, ikke alle damer er godhjertede nok til å la dem ekle fyllefanter få lov til flørte. Ser at du påstår du ikke skriver om menn generelt, men denne bloggen handler om en av to ting; enten at du faktisk generaliserer og prøver å rakke ned på det mannlige kjønn, eller at du rett og slett er verdens kjedeligste dame som bare tiltrekker deg patetiske menn.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Niederhoffer - 9. oktober, 2010 at 15:51
 65. Takk og pris at Bjørn Wahl velger å utdype forfatterens poeng… Menn kan – tydeligvis også i edru tilstand. Og ENDA bomme på poenget. Godt jobba.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  MetteO - 9. oktober, 2010 at 16:15
 66. Kjerringer som deg kan hoppe i havet.
  Dere har en ramme som vi menn må passe inn i.

  ikke rart mange menn får seg ei nikkedokke fra Thailand som ikke har en ramme.
  Du kommer aldri å få deg type får ingen gidder og være sammen med ei sytekjerring

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Thor - 9. oktober, 2010 at 17:23
 67. WHAT?! Får du BETALT for å skrive dette tullet? Leste det i en av kommentarene dine…

  *sukk* noen som har det ja. Gratulerer.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Morten - 9. oktober, 2010 at 18:16
 68. Det er utrolig morsomt å se hvor mange menn som ikke skjønner at dette en blogg som tar opp ett spesifikt tema og setter saken(e) litt på spissen. Og enda morsommere blir det når de tar det som blir skrevet som en personlig fornærmelse og bestemmer seg for at angrep er det beste forsvar – selv om angrepene skyter langt utenfor målet … :)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Siv - 9. oktober, 2010 at 18:53
 69. Prøv deg på de sjenerte karene som kikker på deg uten å tørre å oppsøke deg! De er mye snillere :-)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Grøt - 9. oktober, 2010 at 20:47
 70. Flott det Thor. kjøp deg en dame fra Thailand du….. vi vil ikke ha slike som deg likevel!
  Vil ellers si at dette er en flott blogg. Jeg var åpen en kveld for mange år siden fordi alle mine veninner sa så.
  Var etter det gift i 15 år med en psykopat. Tuller ikke.
  Jeg skal aldri være åpen igjen.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Thorhild - 9. oktober, 2010 at 21:28
 71. Rofl!(Rolling on floor laughing)

  Kjempebra skrevet! Digger bloggen din:)

  Adolf, jeg beklager, men jeg måtte le av deg når du skrev det du skrev. Da jeg var yngre var jeg en lesehest, som bare satt og leste bøker, og selv om jeg lærte mye av det, har jeg lært mye mer av å lese blogger, og kommentarene folk har til blogger. Jeg synes det å lese blogger, er som å være ute i verden, bare inne i sin egen stue. Ingvill, jeg synes du er et meget reflektert og spennende menneske.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Julie - 9. oktober, 2010 at 22:43
 72. Me: “Norske menn må bli mer ‘gentlemen’…
  … men det er godt å føle seg som en dame og at en mann holder døren og gjør sånne små ting som gjør at en føler seg litt spesiell…”

  Kommer ikke på tale!

  Krølle: ?

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Arvid - 10. oktober, 2010 at 07:07
 73. alina: Du har vært gjennom EN DEL håpløse tilfeller? Har det slått deg at det kan være noe med deg? Du må være rimelig blokkert som stadig velger disse håpløse
  Lukter bitch…

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Grete - 10. oktober, 2010 at 08:29
 74. Det er superunderholdende å lese kommentarene til noen av gutta med IQ her. For det første så synes de jo at det er skikkelig bortkasta tid å lese innleggene dine, så det her de i hvertfall gått imot seg sjøl med å gjøre. Og så ser de på seg sjøl som “alle norske menn”. Å være hyggelige på byen er noe de absolutt ikke kunne tenke seg å være, og hvis du ikke kan se noe positivt i det, så kan du bare hoppe i havet…;-) Hadde det ikke vært lurt å bare bli som de vil ha en kvinne? Jeg har lest om hvordan jenter i motorsykkelmiljøene (de barske lærjakkemiljøene der du må ha rulleblad for å komme inn) blir behandla, der burde vel flere jenter melde seg inn…sikkert mye å lære der, tenker jeg :-)

  Marie :-)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Marie - 10. oktober, 2010 at 08:38
 75. Hei.
  Antar at du engentlig vil være singel. For hvis det bildet du har på bloggen er av deg, behøver du slett ikke være singel.
  Men det blir selvsagt værre å skrive en sånn blogg, dersom du har kjæreste. ;-)

  Hvis du virkelig ønsker deg en kjæreste kan jeg anbefale diverse datingsider på internett. Men det er jo en del jobb med det, og det tar lang tid. Regn med en god del bom-daterer før det klikker.

  Men lykke til, dersom du ønser å avslutte single tilværelsen ;-)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Erling - 10. oktober, 2010 at 11:17
 76. “Jeg blir fortsatt så fantastisk facinert over at så mange blir så innihampen provosert av innleggene dine…”

  Trolig fordi bloggen inneholder mye fiksjon for å gjøre den “morsom”, samt generaliserer enormt mye spesielt i forhold til menn. Hadde en mann skrevet en tilsvarende blogg ville reaksjonene vært mye kraftigere.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Petter - 10. oktober, 2010 at 12:07
 77. *sukk* sånn er vi primitive mannfolk – dessverre. En ting er forøvrig å være singel ( det er egentlig helt flott ) en annen ting er å være i ett forhold ( som meg ) og skulle ønske jeg var singel. Vel kan hende vi uvitende snubler over hverandre en gang – hvem vet!!? Lykke til med den ufrivillige jakten.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Terje Anxiouse - 10. oktober, 2010 at 12:33
 78. Håper du snakker for deg selv Arvid.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Guttebassen - 10. oktober, 2010 at 14:50
 79. Ramla nedi denna bloggen helt tilfeldig, og liker det du sier. Litt artig å tenke på dette med singel-livets betraktininger fra deg/dere og som stadig må “forsvare” at dere likevel har det bra. Jeg representerer litt kontrasten til denne tilværelsen og mytene om det å treffes på byen.
  Jeg traff min kjære mens jeg jobbet som dørvakt i Oslo. Hun var en av favoritt-gjestene mine fordi hun alltid var så blid og hyggelig. Ja ja. Utseendet og atributtene for øvrig var det jo ingenting å si noe på, men jeg hadde god opplæring holdt meg til det å yte service og kose meg på jobben. Det ble ingenting før etter at jeg hadde sluttet der jeg da jobbet og tilfeldigvis traff henne igjen mens jeg var på tur sammen med noen venner på “gamleplassen” for en kopp kaffe og litt mimring. Dette er 15 år siden og vi har 3 barn og vært lykkelig gift i snart 12 år. Jeg er ennå forelsket i og forguder kona mi. Vi var for øvrig 100% edru begge to, bare så det er sagt. Hun drakk ikke på byen, og jeg, vel.. Jeg var jo på jobb. Alkohol kom ikke inn i bildet før første seriøse middags date, bare så det er sagt :-)

  Budskapet!!?
  Hva er det egentlig jeg ville si, he he.
  Er du positiv til din egen tilværelse så vil noe godt komme ut av det til slutt. Det ALLER viktigste er at du er trofast mot deg selv, og når det kommer til kjærligheten så vil du troligvis ikke finne den hvis du ikke framfor alt elsker deg selv. Det er som med det å finne penger. Du vet aldri når du finner det og du finner det på de utroligste plasser.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Håkon - 10. oktober, 2010 at 15:20
 80. Guttebassen (naw): Ja.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Arvid - 10. oktober, 2010 at 20:24
 81. Skjønner at det er samme problemet for både kvinner og oss menn på byen. Jeg er selv singel og har vært det lenge. Jeg har innsett for en stund siden at byen er et sted for å ha det gøy sammen med gutta, ikke et sted å sjekke damer.

  Jeg har en teori om at hvis man skal treffe den rette, så må man oppsøke det miljøet du ønsker at den rette skal befinne seg i. For min del vil det si turer i naturen, være med på idrettsarrangementer eller bare tusle litt rundt i byen for å kikke litt. Plutselig dukker den rette opp.

  Det er som du skriver, dersom du leiter etter en mann som er glad i å drikke, spise mye kebab og danser som en geit, så er det bare å forsette med sjekkingen på byen :)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Christian - 10. oktober, 2010 at 20:35
 82. snakk om teit oppførsel…
  kansje bedre å la vær,ikke sant?

  Nå skal jeg spore av litt her,og snu litt på flaska…

  Leser blandt svarene her at en dame sier hun kun blir “sjekket” opp av “sånn menn”…
  Jeg vet hva du mener der…ser på meg selv som en vanlig jente,med ok utseende(enda mange har sagt jeg er penere enn det,hehe) og tro meg,-norske menn tør ikke komme bort til meg….de står å lurer i et hjørne på meg… hvem kommer bort og danser? Jo! Utenlandske menn…og jeg er faktisk glad for det…hadde det ikke vært for mange av våre nye landsmenn,-hadde jeg kansje trodd jeg var totalt uintressant og støgg!! Men jeg tror at norske menn er feige! De tør ikke å gå bort til damer, men foretrekker å stå å glane.
  Jeg har fått mange gode tilb.mld fra menn på nett,-men i virkeligheten tør de altså ikke å snakke med meg..men SE,det kan de.

  Så: takk til alle menn som tør komme bort til meg å snakke,flørte og danse….Jeg kjenner jeg lever!!! :)

  (Sorry avsporingen,-men følte kansje dette sporet litt av uansett,med mer fokus på utenlandske menn,enn situasjonen du uheldigvis opplevde den kvelden)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  vanessa - 10. oktober, 2010 at 21:03
 83. Og herre J, så mange kjedelige damer som finnes..
  Selvsagte ting som at på diskosteder er det bare fulle og hungrige menn, men damene vil likevel gå ditt for å bli sjekket opp. Hadde verden vært rettferdig og Norge vært likestilt, så hadde ikke damer vært så interessert i så utrolige mye kjedelige ting. Ta dans feks. utrolig kjedelig. Damer burde være opptatt av å passe på ting hjemme, så kunne gutta møtes ute på byen, drikke seg fulle og glemt at det fantes så mange teite damer.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Anders - 10. oktober, 2010 at 22:12
 84. Tror jeg fant det du leter etter. http://www.youtube.com/watch?v=owGykVbfgUE

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Thobias - 11. oktober, 2010 at 01:01
 85. “Finns det par i dag under 50 som ikke har truffet hverandre i fylla? Jeg kjenner hvertfall ingen. ” – Duck Manson

  Jeg er 19, har vært sammen med kjæresten i 2 år nå og vi møttes ikke i fylla.

  Den personen du har møtt har tydeligvis et større problem enn bare for mye alkohol. Det er ikke normalt at noen gjør slikt. :)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Sebastian - 11. oktober, 2010 at 07:50
 86. Jeg må innrømme at jeg både likte og ikke likte ditt innlegg. Likte fordi du skriver skarpt, påpeker ting som mange ikke legger merke til, og har godt språk. Likte ikke, fordi du aldri skriver noe positivt om menn i din blogg, det blir for generaliserende for min smak.
  Må fortelle at jeg har hatt det veldig vanskelig de siste 2 årene. Nettopp fordi de mannfolka jeg traff og falt for, bare var ute etter å lure meg. Jeg er ung, slank, har god utdanning og bra lønn, er sosial og smilende når jeg er ute, og drikker meg aldri full på byen. MEN… jeg har 2 barn fra før, og da snur mannfolka og løper. Det har skjedd en del ganger på disse 2 årene at jeg har flørtet med en mann, som lovet “gull og grønne skoger”, for så å bli kutta ut dagen/uka etterpå, enten ved at de slutter totalt å ta kontakt eller svare når jeg tar kontakt, eller kommer med tåpelige unnskyldninger (klisje a la avstand, at jeg har barn, at de ikke er klare for et forhold osv), for så å finne seg ei fast dame (med eller uten barn).
  Jeg tar det hele veldig tungt, begynner å tro at det er noe galt med meg, og vil egentlig ikke la en mann gi meg en klem eller kysse meg noe mer, redd for å bli såret som vanlig. Og er enig med deg at en del menn der ute ikke er noe å samle på. Her var det snakk om edrue menn, noen fra min allerede eksisterende vennekrets, men likevel blir man behandlet som luft. Heldigvis så aksepterer jeg ikke det, og sier klart ifra og kutter dem ut av livet mitt. Jeg er ikke en som kryper.
  Jeg har også sett eksempler på det motsatte, folk som treffer hverandre på byen, enten i edru eller full tilstand, og som blir et par etterpå. Det finnes mange oppegående, hensynsfulle og tenkende menn der ute, men det ser ut som 99% av dem er opptatt, og blir holdt godt på. Jeg er (dessverre?) ikke sånn som går etter opptatte mannfolk. Så stor fare for at jeg forblir singel resten av livet, selv om jeg enda ikke har rundet 30 år.
  Må ønske deg lykke til med videre bloggskriving, for jeg kommer til å lese fortsettelsen. Lykke til med privatlivet også, enten som singel, datende eller i forhold etterhvert :)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Vingle - 11. oktober, 2010 at 08:49
 87. Kommentar til Anders: greit at alle ikke er like opptatt av likestilling, men kvinner tilbake på kjøkkenbenken, og bare gutter som skal gå på byen? Not my world, bedre å være singel selv om man dør innvendig av ensomhet, enn å være med en kar som deg :S

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Vingle - 11. oktober, 2010 at 08:51
 88. Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen, hvorfor drar du ut på fylla for å få deg type? Det er jo et minefelt uten like. Gjør noe stabilt for en gangs skyld. Greit å være kritisk, men har du planer om å ha et langvarig forhold bør du begynne å tenke litt videre.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Peter - 11. oktober, 2010 at 15:31
 89. Haha, liker denne bloggen supergodt!! Singeltilværelsen er oppskrytt mener jeg, og mange idiotiske dater/ sjekkeepisoder skulle jeg gjerne ungått, men da har man i det minste noe å le av. Etterpå vel og merke….fortsett bloggingen, me like!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Victoria - 11. oktober, 2010 at 16:13
 90. Anders: Det finnes slike barer, f.eks. London i Oslo.. men uff, der finnes det dans.. Vil du på død og liv unngå denne kjedelige blandingen av dans og jenter, hva med en hjemmefest med dine guttaboyz? Da slipper også alle teite jentene møte deg ut på byen! Win-win!!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Katya - 11. oktober, 2010 at 17:12
 91. Peter: Jeg har sagft det foer, og jeg sier det igjen: Jeg er ikke paa jakt etter type for oeyeblikket. Dette var et engangseksperiment som kun gikk paa aa vaere aapen for dem en maatte moete, for aa blidgjoere venninner – ikke for aa finne meg type.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Ingvill Dybfest Dahl - 12. oktober, 2010 at 13:49
 92. Hei jeg må bare si at jeg digger bloggen din!
  Du treffer så rett hver gang :) Fortsett med det!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Mizz Brown - 18. oktober, 2010 at 01:43
 93. Nå har du vært stille en stund!! Digger bloggen din, men synes du blogger altfor sjeldent! Vi single trenger deg! :) :)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Smurf - 23. oktober, 2010 at 10:31
 94. [Latter] Den beste hittil, artig å bli tatt så på kornet.

  Men: Hva gjør man egentlig når man forsøker å virke overbevisende kongen av kul og er litt uheldig med sjarmørslurken? Man må jo bare late som ingenting; det er jo kipt å måtte vedgå at man ikke er så særlig hot, i alle fall overfor seg selv (som jo likevel er den eneste som lar seg lure).

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  YouRan YouRan - 29. oktober, 2010 at 14:22
 95. Hei Smurf! Hyggelig å høre at en blir savnet! Jeg har ikke fått blogget på en på grunn av en kombinasjon av høstferie og mer tidkrevende arbeidsoppgaver på jobb. Men har en intensjon om å få ut en ny førstkommende fredag!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Ingvill Dybfest Dahl - 1. november, 2010 at 21:09
 96. Haha, det verste er at det skulle ikke forundre meg om sjarmøren fikk seg noe den kvelden. Du må ikke være så kresen!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Jmfmn - 4. november, 2010 at 21:54

Beklager, men kommentarskjemaet er nå lukket.

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00